Altres llibres de l'autor

Podeu trobar informació d'altres publicacions de Jaume Clavé aquí:

La revolució de Mart, Jesucrist a trenc de mil·leni:
La revolució de Mart, llibre original i transcendental. Avança l’esdeveniment que marcarà el començ de la nova era. Serà el dia no llunyà en què la NASA mostri l’evidència que en el planeta Mart hi ha moltes restes d’una civilització extingida: piràmides derruïdes i algunes de senceres, ciutats enrunades, la famosa “cara o rostre de Mart” de l’equador marcià, els antics canals que en realitat són valls profundes excavades per a sobreviure-hi, etc.

També es parla en La revolució de Mart, per primera vegada a la història, del rostre o cara artificial de la Lluna, absolutament pretès i artifical, de l’origen de la idolatria damunt la Terra, de la retallada i repartiments de les terres del planeta Terra entre els tres fills de Noè uns anys després del Diluvi, cosa que els científics han confós amb l’anomenada “deriva dels continents”.

Es posa al descobert el gran secret que amaguen les muntanyes, ja que no poques són de faiçó artificial, com Montserat i el Pedraforca en primer lloc (monument solar als solstici d’estiu), com també molts congostos dels rius del Pirineu... S’explica i aclareix l’enigma del Camí de Sant Jaume de Compostela, on hi havia la tomba o arca de Noè. S’aclareix l’enigma de l’origen de l’esvàstica, considerat fins ara com un problema insoluble, etc. i com a teló de fons: la visita de sers espitituals (els déus), que va tenir lloc a la Terra en temps no molt remots i que van donar origen a la raça bíblica dels gegants. És un llibre que s’hi podrà estar o no d’acord, però que no deixa ni pot deixar ningú indiferent.

Preu: 10 euros, amb despeses d’enviament. Amb despeses d'enviament, 12 en total. Podeu fer l'ingrés al compte bancari i contactar: Banc Santander 0049 2595 02 1990235264

Contacte: comandesjc@gmail.com

La revolución de Marte, Jesucristo al alba del nuevo milenio:
- http://www.oocities.org/es/jaumeclavecinca/martepidioayuda.html

Athanàgia, història i localització de la Numància catalana:
- http://www.oocities.org/es/jaumeclavecinca/


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada